TWO - Kétkerekűek Oázisa

Érvényesség kezdete: 2019.04.19. 00:00
Érvényesség vége: 2019.06.10. 23:55
Hónapok: április, május, június

Nyitva: péntek - szombat - vasárnap

A Kétkerekűek Oázisában kellemes környezetben ehetsz, ihatsz, megpihenhetsz. Ha a járgányod apró javításra szorul, azt is megejtheted.

A Kétkerekűek Oázisa 2014-ben nyílt meg Balatonőszödön közvetlenül a Balatoni Bringakörút mellett, Balatonőszöd és Balatonszárszó határán.

Szeretettel várnak mindenkit, aki éhségét csillapítaná, szomját oltaná, egy korsó sörre vagy egy csendes pihenőre vágyik; akár két keréken, akár négy keréken, akár gyalog, akár lóháton is érkezik ide betérő vendég kellemes környezetben pihenhet meg!

Kulturált mosdók, illetve zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére.

2015-től már a kerékpár nélkül érkező, de mégis kerékpárra ülni szándékozóknak is kedvezni szeretnének, ezért kerékpárbérlési lehetőséget is biztosítanak. Több típusú és felszereltségű női és férfi kerékpár áll rendelkezésre, amellyel felfedezhetjük a csodálatos somogyi vidéket vagy tekerhetünk egyet az ezerarcú Balaton partján.

A felmerülő igények hozták magukkal, hogy a kerékpárosok a leggyakrabban felmerülő javításokhoz szükséges alkatrészeket meg tudják itt vásárolni, ezért 2015-től már ez is lehetővé válik. Természetesen a javítás elvégzéséhez szerszámokat is biztosítani tudnak.

A Kétkerekűek Oázisa Balatonőszödön a Szent István utca 64. szám alatt, a Szent István utca és a kerékpárút között, közvetlenül a Balatoni Bringakörút mellett található – eltéveszteni lehetetlen.

Nyitva tartás:májustól szeptemberig

Top helyek